Miso hatcho BIO 300 g

Miso hatcho BIO 300 g
39,06
Wysyłka w poniedziałek
Zapytaj o produkt

Pasta ze sfermentowanych ziaren SOJA, o bogatym pełnym smaku. Używać zamiast soli ( 1 łyzeczka na 1 kubek płynu) do zup, sosów, unikać gotowania. Produkt niepasteryzowany.

  • Alergeny: GLUTEN;SOJA;
  • Bez cukru: NIE
  • Bezglutenowy: NIE
  • Bezlaktozowy: NIE
  • Białko: 23,3
  • Bio: TAK
  • Błonnik: 6
  • Cukry: 1,8
  • Kwasy: 2,12
  • Możliwe alergeny: GLUTEN;SOJA;
  • Pochodzenie: Wielka Brytania
  • Skład: Całe ziarna SOJA* (65%), woda, sól morska, prażona mąka jęczmienna flour*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
  • Sól: 10,75
  • Tłuszcz: 10,4
  • Waga brutto: 0,310
  • Waga netto: 0,300
  • Wartość odżywcza: 895/214
  • Wegański: TAK
  • Wegetariański: TAK


 
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym. 

Dodaj swoją opinię

BiofoodEcomilEko WitalHotzNatur PlanetScharVitalnessfoodZielona Tłocznia
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Polityka Cookies

Zamknij