Podróżować można także poprzez kubki smakowe. Jeśli macie ochotę na wyprawę do słonecznej Italii, pesto z bazylii Hotz pozwoli Wam się tam przenieść w kilka sekund. Pesto ma naturalny skład, przez co jest pysznym, a także zdrowym dodatkiem do dań i kanapek.
Pesto bazyliowe — z czym jeść?
Pesto to jeden z najpopularniejszych włoskich sosów. Najczęściej robi się je właśnie z bazylii. Jest niezwykle aromatyczne i doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i na ciepło. Pesto bazyliowe Hotz jest świetnym dodatkiem do makaronów, pizzy i zapiekanek. Możecie posmarować nim także ulubione pieczywo lub dodać je do sałatki.
Pesto Holtz — naturalny skład
Potrzebny jest Wam dobry przepis na pesto? Znajdziecie go właśnie w tym słoiczku. Pesto Hotz jest naturalne. Nie zawiera cukru i jest bez konserwantów. Dlatego też stanowi świetną alternatywę dla własnoręcznie zrobionego pesto.
Skład: bazylia 55%, oliwa z oliwek extra virgin 29%, orzeszki arachidowe, ser Grana Padano (mleko, sól, podpuszczka), czosnek suszony, sól himalajska, młody jęczmień, przeciwutleniacz — witamina C.
Pamiętajcie, by po otwarciu przechowywać pesto w lodówce.
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.