Kiszonki
Dużą popularnością cieszy się orientalnie brzmiące kimchi, czyli prawdziwa bomba zdrowotna. Mieszanka kiszonych warzyw, której podstawą jest kapusta pekińska, ma mnóstwo witamin (szczególnie z grupy B) oraz pożyteczne bakterie, które regulują pracę jelit.
Burak ćwikłowy kiszony na carpaccio BIO 500 ml11,16Burak ćwikłowy kiszony na carpaccio BIO 500 mlWięcej
Fasolka szparagowa w zalewie BIO 340 g / 185 g EkoWital5,32Fasolka szparagowa w zalewie BIO 340 g / 185 g EkoWitalWięcej
Groszek zielony w zalewie BIO 350 g / 230 g EkoWital7,09Groszek zielony w zalewie BIO 350 g / 230 g EkoWitalWięcej
Kapusta kiszona z marchewką BIO 680 g / 500 g6,35Kapusta kiszona z marchewką BIO 680 g / 500 gWięcej