Mieszanka do wyrobu racuchów z mąką kokosową BIO 210 g

11,42
Zapytaj o produkt

Do miski wbij 3 jajka i wymieszaj z 200 ml mleka i łyżką oleju. Wsyp zawartość opakowania i dokładnie wymieszaj rózgą kuchenną. Odczekaj 5 minut - racuchy będą dzięki temu bardziej puszyste. Nagrzej patelnię, ale nie za mocno - racuchy z mąką kokosową nie lubią zbyt wysokiej temperatury. Ciasto nakładaj łyżką na suchą lub lekko natłuszczoną patelnię. Smaż ok. 2 minuty, aż pojawią się bąbelki i wtedy przerwóć na drugą stronę. Druga strona potrzebuje już tylko około minutę.

  • Bez cukru: NIE
  • Bezglutenowy: TAK
  • Bezlaktozowy: TAK
  • Białko: 7.7
  • Bio: TAK
  • Błonnik: 2.9
  • Cukry: 8.3
  • Kwasy: 2.5
  • Pochodzenie: Polska
  • Skład: mąka kokosowa bio, (21%) mąka ryżowa pełnoziarnista bio, skrobia z tapioki bio, cukier kokosowy bio, mąka gryczana bio, len kielony bio, bezglutenowy proszek do pieczenia bio (skrobia kukurydziana, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu))
  • Sól: 0.32
  • Tłuszcz: 6.6
  • Waga brutto: 0,210
  • Waga netto: 0,210
  • Wartość odżywcza: 818/195
  • Wegański: NIE
  • Wegetariański: TAK


 
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym. 

Dodaj swoją opinię

BiofoodEcomilEko WitalHotzNatur PlanetScharVitalnessfoodZielona Tłocznia
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Polityka Cookies

Zamknij