Cukier kokosowy 250g

7,80
Zapytaj o produkt
Cukier kokosowy ma niski indeks glikemiczny (IG) wynoszący zaledwie 35. Większość cukrów owocowych ma normalnie IG równy 25. Zwykły cukier stołowy ma wartość IG równą 65. Niski indeks glikemiczny oznacza, że ​​cukier ten nie wyzwala skoki cukru w krwi po spożyciu. Jest to pomocne dla osób z problemami z poziomem cukru we krwi, takimi jak cukrzyca.

Jako słodzik sprawia, że ​​nawet przepisy nietropikalne są zdrowe i smaczne!  Łatwo jest zastąpić zwykły cukier stołowy cukrem kokosowym, wystarczy pamiętać o stosunku 1: 1. 
  • Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
  • Informacje o alergenach:  W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.


 
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym. 

Dodaj swoją opinię

BiofoodDary NaturyEcomilEko WitalGospodarstwo Rolne M.SznajderHotzNatur PlanetScharVitalnessfoodZielona Tłocznia
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Polityka Cookies

Zamknij