Doskonałe również jako dodatek do sałatek, musli, deserów lub do domowych wypieków oraz ich dekorowania.
Przepis na mleko kokosowe: Około 200 g wiórek kokosowych zalej ciepłą wodą tak, aby przykryć poziom wiórek i pozostaw je na kilka godzin. Następnie zmiksuj całość blenderem. Tak przygotowane wiórki ułóż na gazie i mocno wyciśnij bespośrednio do szklanki. Mleko kokosowe jest już gotowe!
- Informacja o alergenach: W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy
- Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
- Rodzaj opakowania:Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną
- Kraj pochodzenia:Indonezja
- Podmiot odpowiedzialny:INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.