Bio syrop z pigwowca słodzony cukrem trzcinowym uzyskał tytuł laureata w konkursie Polski Producent Żywności 2018. Zdobył także TYGIEL SMAKÓW 2019 w XII edycji Wojewódzkiego Konkursu Produktów Tradycyjnych
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: TAK
- Białko: 0,2
- Bio: TAK
- Błonnik: 0,1
- Cukry: 37,62
- Kwasy: 0,1
- Pochodzenie: Polska
- Skład: sok tłoczony z ekologicznych owoców pigwowca japońskiego 67 %, cukier trzcinowy jasny BIO 33 %, pasteryzowany
- Sól: 0,01
- Tłuszcz: 0,1
- Waga brutto: 0,530
- Waga netto: 0,300
- Wartość odżywcza: 718/169
- Wegański: TAK
- Wegetariański: TAK
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.