Ryż czerwony BIO 500 g

Ryż czerwony BIO 500 g
13,34
Wysyłka w poniedziałek
Zapytaj o produkt

Ryż czerwony uzyskiwany jest w wyniku fermentacji grzybów strzępkowych. Jest on bardziej kleisty niż biały. Znany jest ze swoich właściwości antynowotworowych, wzmocnienia organizmu i pracy serca. Można go spożywać do obiadu ale szczególnie polecany jest do deserów, na słodko.

  • Bez cukru: NIE
  • Bezglutenowy: NIE
  • Bezlaktozowy: NIE
  • Białko: 7,4
  • Bio: TAK
  • Błonnik: 8,7
  • Cukry: 68,2
  • Kwasy: 0,56
  • Możliwe alergeny: GLUTEN;ORZECHY;SEZAM;
  • Pochodzenie: Tajlandia
  • Skład: ryż czerwony* *składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego
  • Sól: 0,025
  • Tłuszcz: 2,4
  • Waga brutto: 0,530
  • Waga netto: 0,500
  • Wartość odżywcza: 1536/362
  • Wegański: NIE
  • Wegetariański: NIE


 
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym. 

Dodaj swoją opinię

BiofoodEcomilEko WitalHotzNatur PlanetScharVitalnessfoodZielona Tłocznia
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Polityka Cookies

Zamknij