Płatki orkiszowe są lekkie, chrupiące i o orzechowym smaku. Dobrze komponują się z innymi płatkami, mlekiem, jogurtem lub owocami. Płatki przepłukać wodą a następnie gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody/MLEKA) na wolnym ogniu ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając.
- Alergeny: GLUTEN;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: NIE
- Bezlaktozowy: NIE
- Bio: TAK
- Błonnik: 11
- Cukry: 0,8
- Kwasy: 0,2
- Możliwe alergeny: ORZECHY;SEZAM;
- Skład: płatki orkiszowe* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
- Tłuszcz: 2,7
- Waga brutto: 0,305
- Waga netto: 0,300
- Wartość odżywcza: 1428/338
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.