Macie czasem ochotę na prawdziwą jedzeniową rozpustę? Pasta orzechowa crunchy to świetna alternatywa dla słodyczy. Jest pyszna, a jednocześnie zdrowa. Co najważniejsze — nie zawiera żadnych konserwantów.
Pasta orzechowa — z czym jeść?
Pomysłów na pastę orzechową mamy bez liku. To doskonały dodatek do pieczywa. Będzie świetnie smakować ze zwykłym chlebem, chrupiącymi tostami, śniadaniowymi placuszkami i naleśnikami.
Pasta orzechowa crunchy jest bardzo dobrym źródłem tłuszczu. Warto dodać ją do porannej owsianki oraz owocowego smoothie. Z pewnością nie oprzecie się też, by skosztować ją prosto ze słoika – i wcale nas to nie dziwi, bo tak smakuje najlepiej.
Pasta orzechowa — naturalny skład
Dostępna u nas pasta orzechowa to 100% prażonych orzechów ziemnych. Nie ma w niej cukru, konserwantów i innych sztucznych składników. Znajdziecie tam same orzechy. I to dosłownie, bo pasta pełna jest chrupiących kawałków arachidów.
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.