Pasta gryczano grzybowa świetnie sprawdzi się jako dodatek do wigilijnych pasztecików, które zazwyczaj podajemy z ciepłym czerwonym barszczykiem. Idealnie podkreśli smak zapiekanek makaronowych oraz nada nowego, kulinarnego wymiaru często nudnym kanapkom. Produkt pasteryzowany
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 2,2
- Bio: NIE
- Cukry: 0,5
- Kwasy: 1,2
- Możliwe alergeny: SELER;SOJA;
- Pochodzenie: Polska
- Skład: woda, olej rzepakowy, pieczarki świeże 31%, kasza gryczana palona 12%, cebula, mąka gryczana 4%, sól, skrobia kukurydziana, przyprawy ziołowe (zawierają: gorczycę i seler), grzyby suszone 1,2% (podgrzybek, pieczarka), nieaktywne płatki drożdżowe, przyprawy, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler korzeń, pietruszka korzeń, po
- Sól: 1,1
- Waga brutto: 0,305
- Waga netto: 0,160
- Wartość odżywcza: 773/187
- Wegański: NIE
- Wegetariański: TAK
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.