Ocet jabłkowy 5% BIO niefiltrowany, niepasteryzowany. Ocet jabłkowy otrzymywany jest w tradycyjnym procesie produkcji. Najpierw z jabłek z ekologicznych upraw wyciskany jest sok, który fermentuje, stając się winem (cydr). Następnie z wina uzyskujemy ocet jabłkowy- niefiltrowany, niepasteryzowany, pełnowartościowy wysokoceniony produkt. Ocet jest naturalnie mętny: cząstki jabłka nie obniżają jakości produktu. Ocet jabłkowy polecany jest jako: przyprawa do sałatek, napój- rozcieńczany wodą mineralną i posłodzony miodem, naturalny kosmetyk do pielęgnacji ciała po rozcieńczeniu.
- Bez cukru:
- Bezglutenowy:
- Bezlaktozowy:
- Białko: 0.1
- Bio: TAK
- Cukry: 0.1
- Kwasy: 0.02
- Pochodzenie: DE
- Skład: ocet z jabłek BIO 100% (z matką).
- Sól: 0.005
- Tłuszcz: 0.1
- Waga brutto: 0,950
- Waga netto: 0,000
- Wartość odżywcza: 75/18
- Wegański: TAK
- Wegetariański: TAK