Oblaty to produkt wypiekany zgodnie z tradycją śląską. Oblaty są niepowtarzalnie cienkie oraz niezwykle chrupiące. Oblaty w swoim składzie posiadają przede wszystkim węglowodany złożone i niewielką ilość białka. Dodatek oleju z rzepaku poprawia ich wartość zdrowotną, ponieważ zawiera kwasy tłuszczowe omega- 3 i 6 oraz kwas oleinowy, które pozytywnie wpływają na cały układ krążenia.
- Alergeny: GLUTEN;MLEKO;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: NIE
- Bezlaktozowy: NIE
- Bio: NIE
- Możliwe alergeny: GLUTEN;MLEKO;
- Pochodzenie: Polska
- Skład: mąka PSZENNA, cukier, olej rzepakowy, MLEKO odtłuszczone w proszku
- Waga brutto: 34,000
- Waga netto: 30,000
- Wegański: NIE
- Wegetariański: TAK