Muszle migdałów zawierają prebiotyki potrzebne do wzrostu i namnażania się dobrych bakterii jelitowych.
Regularne spożywanie migdałów poprawia pamięć dzięki witaminie E i kwasom tłuszczowym. Ponadto orzechy te pomagają powstrzymać starzenie się mózgu.
- Informacja o alergenach: Produkt jest alergenem. W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy
- Przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
- Rodzaj opakowania:Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną
- Kraj pochodzenia:Boliwia
- Podmiot odpowiedzialny:INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.