W misce poła?cz ze soba? wszystkie mokre składniki (4 jajka, 200 ml mleka, 200 ml wody?, 2 łyżki oleju lub rozpuszczonego masła). Wsyp zawartos´c´ opakowania i zmiksuj lub dokładnie wymieszaj ro´zga?. Odczekaj 5 minut, az˙ ciasto zge?stnieje. Nagrzej patelnie?, ale nie za mocno (ok. połowa mocy palnika). Wylej na patelnie? cienka? warstwe? ciasta. Nales´niki smaz˙ z obu stron do lekkiego zarumienienia i układaj jeden na drugim. Przed smaz˙eniem kaz˙dego kolejnego nales´nika, przemieszaj ciasto - jes´li zbyt zge?stnieje dodaj troche? wody.
>> SKŁAD<
Mieszanka do wyrobu naleśników z mąką gryczaną BIO 200 g
9,83 zł
Wysyłka poniedziałek / środa Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.