Makaron świderki z soczewicy czerwonej bezGLUTENowy BIO
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 23,8
- Bio: TAK
- Błonnik: 4,9
- Kwasy: 0,2
- Możliwe alergeny: SOJA;
- Pochodzenie: Polska
- Skład: Ekologiczna mąka z soczewicy czerwonej pochodząca z certyfikowanej uprawy ekologicznej. Woda źródlana - krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana prze skały wapienne, osadowe sprzed 300 milionów lat.
- Sól: 0,036
- Tłuszcz: 1,3
- Waga brutto: 0,270
- Waga netto: 0,250
- Wartość odżywcza: 1449/342
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.