Makaron produkowany są z pełnoziarnistych zbóż pochodzących z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych i wody Kapellanka. Suszone jest długo i powoli, w niskich temperaturach, by jak najbardziej zbliżyć ten proces do naturalnego, czyli suszenia wiatrem i słońcem, jak to odbywało się wiele lat temu.
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: NIE
- Bio: TAK
- Błonnik: 1,7
- Cukry: 0,3
- Kwasy: 0,5
- Pochodzenie: Polska
- Skład: Mąka ryżowa*, woda żródlana. *składnik pochodzący z certyfikowanych upraw ekologicznych.
- Tłuszcz: 1,3
- Waga brutto: 0,247
- Waga netto: 0,225
- Wartość odżywcza: 1485/350
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.