Mąka jaglana po połączeniu z innymi mąkami doskonale nadaje się do wypieków, naleśników, pieczywa, a także do zagęszczania zup i sosów ponieważ nie tworzy grudek. Charakteryzuje się orzechowym aromatem.
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: NIE
- Bezlaktozowy: NIE
- Bio: TAK
- Błonnik: 4
- Cukry: 1,5
- Kwasy: 0,9
- Możliwe alergeny: GLUTEN;ORZECHY;SEZAM;
- Skład: mąka jaglana* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
- Tłuszcz: 3,9
- Waga brutto: 0,505
- Waga netto: 0,500
- Wartość odżywcza: 1536/363
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.