Bezglutenowe, ekologiczne babeczki. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu. Wyprodukowane z francuskich jaj wolnoklatkowych i mąki migdałowej, bez użycia glutenu i oleju palmowego.
- Alergeny: JAJA;ORZECHY;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: TAK
- Białko: 5,5
- Bio: TAK
- Błonnik: 0,8
- Kwasy: 2,5
- Możliwe alergeny: ORZECHY;
- Pochodzenie: Francja
- Skład: JAJA* 25%, olej słonecznikowy*, półpełnoziarnista mąka ryżowa*, cukier trzcinowy*, skrobia ziemniaczana*, miód*, syrop z tapioki*, syrop ryżowy*, skrobia kukurydziana*, mąka MIGDAŁOWA* 3,5%, substancje spulchniające: węglan sodu, fosforan wapnia; emulgator: lecytyna słonecznikowa*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
- Sól: 0,96
- Waga brutto: 0,160
- Waga netto: 0,150
- Wartość odżywcza: 1861/444
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.