Bezglutenowe, ekologiczne babeczki z czekoladą. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu. Wyprodukowane z francuskich jaj wolnoklatkowych i mąki migdałowej, bez użycia glutenu i oleju palmowego.
- Alergeny: JAJA;ORZECHY;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: TAK
- Białko: 7,4
- Bio: TAK
- Błonnik: 13
- Kwasy: 6,9
- Możliwe alergeny: ORZECHY;
- Pochodzenie: Francja
- Skład: JAJA* 27%, gorzka czekolada* 15% (miazga kakaowa*, cukier*, masło kakaowe*), olej słonecznikowy*, półpełnoziarnista mąka ryżowa*, cukier trzcinowy*, inulina* (agawa), skrobia z tapioki*, wióry z czekolady* 6,5% (miazga kakaowa*, cukier*, masło kakaowe*), mąka MIGDAŁOWA* 3,4%, odtłuszczone kakao w proszku*, miód*, substancje spulchniające: węglan sodu, fosforan wapnia; emulgator: lecytyna słonecznikowa*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
- Sól: 1
- Waga brutto: 0,160
- Waga netto: 0,150
- Wartość odżywcza: 1824/439
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.