Słodka,ostra i chrupiąca. Swojska i egzotyczna zarazem. Na co dzień i od święta. Dobra solo i jako dodatek do dań. Kiszonki to ważny element w kuchni każdego,kto chce dbać o zdrowie swoje i swoich bliskich.Bo dzięki naturalnej fermentacji i u pasteryzacji kiszona marchew jest bogata w bakterie kwasu mlekowego,które mają korzystny wpływ na mikroflorę jelitową.
- Alergeny: GLUTEN;SOJA;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: NIE
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 0,81
- Bio: NIE
- Błonnik: 3,06
- Cukry: 0,5
- Kwasy: 0,16
- Możliwe alergeny: GLUTEN;SOJA;
- Pochodzenie: Polska
- Skład: marchew,imbir,papryka ostra gochugaru(1%),sos sojowy(składniki: nasiona soi(34%),woda,mąka pszenna,sól)cukier,sól
- Sól: 1,21
- Tłuszcz: 0,69
- Waga brutto: 0,555
- Waga netto: 0,300
- Wartość odżywcza: 120/29
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE