Kimchi to znacznie więcej niż kiszona sałatka - to dziedzictwo koreańskiej kultury kulinarnej i narodowe danie łączące w sobie wszystkie pięć znanych nam smaków. Zawiera probiotyczne bakterie kwasu mlekowego z rodziny Lactobacillus. Przygotowujemy je według oryginalnej receptury wyłącznie ze świeżych warzyw, a najważniejszym dodatkiem są oryginalne, koreańskiej przyprawy. Jest świetna zarówno prosta ze słoika jak i dodatek do przyrządzania dań: zupy, burgera, ryżu, makaronu, jako dodatek we wrapie, naleśniku, świetna do jajek.
- Alergeny: RYBY;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: NIE
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 1,68
- Bio: NIE
- Błonnik: 2,42
- Cukry: 2,35
- Kwasy: 0,14
- Pochodzenie: Polska
- Skład: kapusta pekińska, biała rzepa, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (0,5%), sos rybny (sklad:ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (66%), sól, cukier), cukier, sól.
- Sól: 0,95
- Tłuszcz: 0,52
- Waga brutto: 0,555
- Waga netto: 0,300
- Wartość odżywcza: 121/29
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE