Wiedziałeś? Czasami jagody goji nazywane są jagodami wilka!
- Owoce goji mają delikatny smak, można je dodawać do wielu potraw.
- Pasują do ryżu, zup z warzywami oraz mięs (w szczególności kurczaka i wieprzowiny). Spożywane często jako przekąski (zwłaszcza suszone owoce), doskonałe jako dodatek do muesli, ciast i deserów.
- Z owoców przyrządza się również herbatę oraz słodki sok.
- Składniki: Suszone owoce goji
- Zastosowanie: Spożycie suszonych owoców goji należy ograniczyć do maksimum 70 sztuk dziennie.
- Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.