Czekolada wegańska z orzechami laskowymi bez dodatku cukru. Niesamowicie gładka, pralinowa czekolada słodzona wyłącznie organicznym erytrytolem – naturalnym słodzikiem, który nie wpływa na poziom cukru we krwi i nie ma kalorii. Ale co najważniejsze – jest uzależniająco pyszna.
- Bez cukru:
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy:
- Białko: 9.3
- Bio: TAK
- Cukry: 2
- Kwasy: 28
- Możliwe alergeny: ORZECHY;
- Pochodzenie: Bułgaria
- Skład: Masa kakaowa*, substancja słodząca: Erytrytol*, orzechy laskowe*, Masło kakaowe*, Krem kokosowy*, Lecytyna słonecznikowa*. Kakao minimum 53%. (* - z ekologicznych upraw rolnych). Może zawierać śladowe ilości innych orzechów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
- Sól: 0.06
- Tłuszcz: 50
- Waga brutto: 0,075
- Waga netto: 0,070
- Wartość odżywcza: 2274/640
- Wegański: TAK
- Wegetariański: TAK
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.