Cukier kokosowy BIO 300 g

Cukier kokosowy BIO 300 g
12,01
Zapytaj o produkt

Cukier kokosowy to alternatywa dla białego cukru, produkowany z soku pąków palmy kokosowej. Charakteryzuje się lekko karmelowym smakiem. Ze względu na niski indeks glikemiczny polecany jest diabetykom. Bogaty w magnez, potas, cynk i żelazo oraz witaminy z grupy B oraz C.

  • Bez cukru: NIE
  • Bezglutenowy: NIE
  • Bezlaktozowy: NIE
  • Bio: TAK
  • Możliwe alergeny: GLUTEN;ORZECHY;SEZAM;
  • Pochodzenie: Indonezja
  • Skład: *Cukier kokosowy 100 % *składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
  • Sól: 0,09
  • Tłuszcz: 0,4
  • Waga brutto: 0,309
  • Waga netto: 0,300
  • Wartość odżywcza: 1577/377
  • Wegański: NIE
  • Wegetariański: NIE


 
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym. 

Dodaj swoją opinię

BiofoodEcomilEko WitalScharVitalnessfoodZielona Tłocznia
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Polityka Cookies

Zamknij