Cukier Kokosowy 500g

14,50
Zapytaj o produkt
Cukier kokosowy ma niski indeks glikemiczny, głównie ze względu na błonnik zwany inuliną, który spowalnia szybkość wchłaniania glukozy przez organizm. Indeks glikemiczny cukru to 35. Dla porównania, indeks glikemiczny cukru stołowego wynosi od 60 do 75.

Idealnie nadaje się do słodzenia napoi, wypieków, wyrobów cukierniczych oraz deserów.
Zastosowanie:W taki sam sposób jak tradycyjny cukier.
 
  • Informacja o alergenach: W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy
  • Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
  • Rodzaj opakowania:Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną
  • Kraj pochodzenia:Indonezja
  • Podmiot odpowiedzialny:INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice


 
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym. 

Dodaj swoją opinię

BiofoodEcomilEko WitalScharVitalnessfoodZielona Tłocznia
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Polityka Cookies

Zamknij