Ciasteczka babci Ani to produkty z fermentowanego ciasta bez mlecznego, bez składników mlecznych i JAJAek, bez substancji słodzących. Są pożywne i bogate w pełnowartościowe składniki odżywcze dodając energię i witalność
- Alergeny: MLEKO;JAJA;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: NIE
- Bezlaktozowy: NIE
- Bio: NIE
- Cukry: 6,5
- Kwasy: 6,5
- Możliwe alergeny: JAJA;SEZAM;
- Pochodzenie: Polska
- Skład: owsianka, otręby owsiane, mąka owsiana, tłuszcz kokosowy, sól (ciasto fermentowane). Produkt MLEKA, JAJA, SEZAM, ORZECHY i SOJA.
- Sól: 1,3
- Tłuszcz: 13,2
- Waga brutto: 0,110
- Waga netto: 0,100
- Wartość odżywcza: 1875/446
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.