Sposób przygotowania: po rozpakowaniu włożyć do wcześniej nagrzanego piekarnika. Piec w temp. 200 stopni C przez 15 minut lub pojedyncze kromki opiekać w tosterze.
- Alergeny: SEZAM;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 5,8
- Bio: TAK
- Błonnik: 7,9
- Cukry: 1,6
- Kwasy: 1,2
- Możliwe alergeny: SOJA;ŁUBIN;JAJA;
- Pochodzenie: Niemcy
- Skład: woda, skrobia kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), *% pełnoziarnista mąka quinoa*, 4% chia* (Salvia hispanica), pestki z dyni*, SEZAM*, olej słonecznikowy*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, ziarna słonecznika*, łuski płesznika*, mielony len*, białko grochowe, dekstroza*, sól morska, drożdże*, substancja zagęszczająca: guma guar, guma ksantanowa, przyprawy*. *pochodzące z uprawy ekologicznej.
- Sól: 1
- Tłuszcz: 9,3
- Waga brutto: 0,700
- Waga netto: 0,500
- Wartość odżywcza: 982/235
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.