Po rozpakowaniu: włożyć do wcześniej nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 200 stopni C przez 10 minut lub przekroić i opiekać w tosterze.
- Alergeny: SEZAM;SOJA;ŁUBIN;JAJA;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 3,2
- Bio: TAK
- Błonnik: 6,4
- Kwasy: 2,2
- Możliwe alergeny: SEZAM;SOJA;ŁUBIN;JAJA;
- Pochodzenie: Włochy
- Skład: skrobia kukurydziana* (40%, woda, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy* 3%, mąka kukurydziana*, łuski płesznika*, białko grochowe, mąka lniana*, drożdże*, dekstroza*, sól morska, błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy* 0,1%. *pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
- Sól: 1,3
- Tłuszcz: 4,5
- Waga brutto: 0,270
- Waga netto: 0,220
- Wartość odżywcza: 935/222
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.