Sposób przygotowania: po otwarciu opakowania bagietkę włożyć do nagrzanego do temp. 200 stopni C piekarnika i piec ok. 10 minut.
- Alergeny: SEZAM;SOJA;ŁUBIN;JAJA;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 4,7
- Bio: TAK
- Błonnik: 12
- Cukry: 0,4
- Kwasy: 1,1
- Możliwe alergeny: SEZAM;SOJA;ŁUBIN;JAJA;
- Pochodzenie: Niemcy
- Skład: woda, skrobia kukurydziana* 23%, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa, woda), SEZAM* 4%, len* 4%, mielony len* 4%, błonnik jabłkowy*, olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* 2%, łuski płesznika*, białko grochowe, sól morska, drożdże*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*. *pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych
- Sól: 1,2
- Tłuszcz: 7,8
- Waga brutto: 0,400
- Waga netto: 0,320
- Wartość odżywcza: 975/233
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.