Sposób przygotowania: po otwarciu opakowania bagietkę włożyć do nagrzanego do temp. 200 stopni C piekarnika i piec ok. 10 minut.
- Alergeny: SEZAM;SOJA;ŁUBIN;JAJA;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 4,1
- Bio: TAK
- Błonnik: 6,5
- Kwasy: 0,6
- Możliwe alergeny: SEZAM;SOJA;ŁUBIN;JAJA;
- Pochodzenie: Niemcy
- Skład: woda, skrobia kukurydziana* 28%, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), płatki z prosa*, mielony len*, olej słonecznikowy*, mąka kukurydziana* 3%, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe, dekstroza*, sól morska, drożdże*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*. *pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
- Sól: 1,2
- Waga brutto: 0,400
- Waga netto: 0,360
- Wartość odżywcza: 882/209
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.