Tradycyjnie wytwarzany japoński sos SOJOWY bez pszenicy i GLUTENu. Podwójna moc, dojrzewający w drewnie cedrowym.
- Alergeny: SOJA;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 13,7
- Bio: TAK
- Błonnik: 1,7
- Cukry: 1,8
- Kwasy: <0,1
- Możliwe alergeny: SOJA;
- Pochodzenie: GB
- Skład: ziarna SOJA* (46%), woda, sól morskat, mirin* (słodki ryż*, woda, ryż uprawny*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
- Sól: 15,9
- Tłuszcz: 0,2
- Waga brutto: 0,378
- Waga netto: 0,180
- Wartość odżywcza: 832/196
- Wegański: TAK
- Wegetariański: TAK
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.