Skórka pomarańczy w czekoladzie BIO 80 g

Skórka pomarańczy w czekoladzie BIO 80 g
7,61
Wysyłka poniedziałek / środa
Zapytaj o produkt

Ekologiczna skórka pomarańczy w czekoladzie kokosowej nabłyszczana. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.

  • Bez cukru: NIE
  • Bezglutenowy: TAK
  • Bezlaktozowy: TAK
  • Białko: 2,1
  • Bio: TAK
  • Błonnik: 3,9
  • Możliwe alergeny: ORZECHY;SOJA;MLEKO;
  • Pochodzenie: Polska
  • Skład: Składniki: kandyzowana skórka pomarańczy* 50%, czekolada 49,5% (Cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), tłuszcz kakaowy*, substancja glazurująca (syrop glukozowy*, guma arabska*, olej słonecznikowy*) masa kakaowa w czekoladzie min. 50% *Surowce pochodzące z upraw ekologicznych
  • Sól: 0,22
  • Waga brutto: 0,960
  • Waga netto: 0,800
  • Wartość odżywcza: 1869/445
  • Wegański: TAK
  • Wegetariański: TAK


 
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym. 

Kupione z tym produktem

Baton daktylowy z nerkowcami i jagodą 40 g
Baton daktylowy z nerkowcami i jagodą 40 g3,40Baton daktylowy z nerkowcami i jagodą 40 gWięcej
-11%
Baton daktylowy z jabłkiem i cynamonem BIO 30g
Baton daktylowy z jabłkiem i cynamonem BIO 30g3,70Baton daktylowy z jabłkiem i cynamonem BIO 30gWięcej

Dodaj swoją opinię

BiofoodEcomilEko WitalScharVitalnessfoodZielona Tłocznia
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Polityka Cookies

Zamknij