Kwas chlebowy Wileński to napój bezalkoholowy o smaku pieczonego razowego chleba. Ma miodowy kolor, przyjemnie się pieni i doskonale gasi pragnienie. Kwas wileński nie jest nasycany dwutlenkiem węgla. Jest probiotykiem (zawiera bakterie kwasu MLEKOwego), dzięki czemu wpływa na system trawienny i przemianę materii.
- Alergeny: GLUTEN;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: NIE
- Bezlaktozowy: NIE
- Bio: NIE
- Cukry: 7,1
- Możliwe alergeny: GLUTEN;
- Pochodzenie: Litwa
- Skład: woda, cukier, suchary chlebowe 2,4% (warzony słód żytni, mąka żytnia), regulator kwasowości: kwas cytrynowy
- Sól: 0,02
- Waga brutto: 0,860
- Waga netto: 0,500
- Wartość odżywcza: 154/36
- Wegański: NIE
- Wegetariański: NIE
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.