Kimchi to znacznie więcej niż kiszona sałatka - to dziedzictwo koreańskiej kultury kulinarnej i narodowe danie łączące w sobie wszystkie pięć znanych nam smaków. Zawiera probiotyczne bakterie kwasu mlekowego z rodziny Lactobacillus. Przygotowujemy je według oryginalnej receptury wyłącznie ze świeżych warzyw i przypraw BIO.
- Alergeny: SOJA;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: NIE
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 1,68
- Bio: TAK
- Błonnik: 2,42
- Cukry: 2,35
- Kwasy: 0,14
- Pochodzenie: PL
- Skład: kapusta pekińska BIO, biała rzepa BIO, marchewBIO, czosnek BIO, imbir BIO, papryka mielona ostra BIO(1%), sos sojowy BIO ( woda ,soja BIO,sól),cukier trzcinowy BIO,sól. BIO= certyfikowany produkt ekologiczny
- Sól: 0,95
- Tłuszcz: 0,52
- Waga brutto: 0,555
- Waga netto: 0,300
- Wartość odżywcza: 121/29
- Wegański: TAK
- Wegetariański: TAK
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.