Kimchi to znacznie więcej niż kiszona sałatka - to dziedzictwo koreańskiej kultury kulinarnej i narodowe danie łączące w sobie wszystkie pięć znanych nam smaków. Zawiera probiotyczne bakterie kwasu mlekowego z rodziny Lactobacillus. Przygotowujemy je według oryginalnej receptury wyłącznie ze świeżych warzyw, a najważniejszym dodatkiem są oryginalne, koreańskiej przyprawy. Jest świetna zarówno prosta ze słoika jak i dodatek do przyrządzania dań: zupy, burgera, ryżu, makaronu, jako dodatek we wrapie, naleśniku, świetna do jajek.
- Alergeny: GLUTEN;SOJA;
- Bez cukru: NIE
- Bezglutenowy: NIE
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 1,68
- Bio: NIE
- Błonnik: 2,42
- Cukry: 2,35
- Kwasy: 0,14
- Możliwe alergeny: GLUTEN;SOJA;
- Pochodzenie: Polska
- Skład: kapusta pekińska, biała rzepa, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos sojowy(składniki:nasiona soi(34%),woda,mąka pszenna,sól),cukier,sól
- Sól: 0,95
- Tłuszcz: 0,52
- Waga brutto: 0,555
- Waga netto: 0,300
- Wartość odżywcza: 121/29
- Wegański: TAK
- Wegetariański: TAK