Kasza bulgur ma więcej błonnika niż komosa ryżowa, owies, proso, gryka i kukurydza. Krótki czas gotowania i łagodny smak sprawiają, że jest to idealne rozwiązanie dla początkujących w gotowaniu! Dzięki niskiemu indeksowi, szczególnie w porównaniu z rafinowanymi węglowodanami, ma zdolność spowalniania wchłaniania cukru i zmniejszania ryzyka cukrzycy.
- Składniki Kasza bulgur z pszenicy durum
- Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
- Informacje o alergenach W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.