Nauralne, mielone kakao z ekoloigcznych upraw. Ziarna po rozdrobnieniu zostały odtłuszczone do zawartosci ok 11 % tłuszczu. Idealnie nadaje się do wypieków, owsianek i deserów. << SKŁAD>> kakao BIO 100 %
- Białko: 28.1
- Bio: TAK
- Cukry: 0.3
- Kwasy: 6.9
- Pochodzenie: Peru
- Skład: , mielone kakao z ekoloigcznych upraw. Ziarna po rozdrobnieniu zostały odtłuszczone do zawartosci ok 11 % tłuszczu. Idealnie nadaje się do wypieków, owsianek i deserów. << SKŁAD>> kakao BIO 100 %
- Sól: 0.02
- Tłuszcz: 11
- Waga brutto: 0,213
- Waga netto: 0,200
- Wartość odżywcza: 1409/337
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.