Hotz
Jesteście ciekawi jak powstają nasze produkty? Życie każdego z nich zaczyna się w domowej kuchni. Tworzę je, dobieram smaki, eksperymentuję z dodatkami a następnie częstuję przyjaciół, rodzinę, znajomych kucharzy, pasjonatów jedzenia. Zbieram opinie i sugestie i oczywiście najbardziej cieszę się, jeśli zamiast słów widzę uśmiech. To dopiero początek trochę dłuższej drogi, aby gotowy produkt trafił na sklepową półkę. Założyciel i twórca smaków HOTZ.Adam Jędrzejczak.


Ćwikła z piekła rodem – diabelnie smaczna!
Więcej
Wywodząca się z Bliskiego Wschodu pasta z ciecierzycy, której właściwości i wartości odżywcze znane są od wieków.
Więcej
Czarnuszkowa odsłona cieciorkowego hummusu.
Więcej
Aromatyczny, klasyczny hummus wzbogacony o kawałki suszonych pomidorów.
Więcej
Wyjątkowo smaczny ketchup o wyjątkowo dobrym składzie.
Więcej
Polecamy go szczególnie do marynat oraz dań jednogarnkowych, takich jak chilli con carne, czy klasyczny gulasz. Rewelacyjnie dopełni też smak zup i sosów.
Więcej

Koncentrat Czosnek – swojski czosnek w zupełnie nowej odsłonie!
Więcej
Konfitura z Czerwonej Cebuli – perełka wśród dodatków do serów.
Więcej
Przepyszna pasta do smarowania lub dip.
Więcej
Sos czosnkowy jest... prawdziwie i naturalnie czosnkowy
Więcej