Kukurydziane chrupki z czerwoną soczewicą o smaku serowym. Produkt ekologiczny, bezglutenowy i odpowiedni dla osób na diecie wegetariańskiej. Świetne źródło błonnika.
- Alergeny: MLEKO;
- Bezglutenowy: TAK
- Bezlaktozowy: NIE
- Białko: 13.7
- Bio: TAK
- Błonnik: 3.1
- Cukry: 3.8
- Kwasy: 1.5
- Pochodzenie: Słowacja
- Skład: mąka i grys z czerwonej soczewicy* 40%, grys kukurydziany* 40%, olej słonecznikowy* 12%, przyprawa o smaku dipu serowego do nachos* 8% (glukoza*, sól, cukier*, SER cheddar* 8%, skrobia ziemniaczana*, czerwona papryka w proszku*, cebula*, ekstrakt drożdżowy*, czosnek*, ekstrakt z czerwonej papryki*, olej słonecznikowy*). *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
- Sól: 2.6
- Tłuszcz: 13
- Waga brutto: 0,040
- Waga netto: 0,035
- Wartość odżywcza: 1793/426
- Wegański: NIE
- Wegetariański: TAK
Dostępność oraz ceny produktów w sklepie stacjonarnym mogą różnić się od cen w sklepie internetowym.